Fler människor kan ta nytta av min tjänst

Hallå, hallå! Jag välkomnar dig med öppna armar till ett nytt inlägg här på bloggen, idag är tanken att det ska handla om både mitt företag och ett annat företag vid namn Vizibly AB. Det är företaget som har hjälpt mig och mitt företag med seo i Göteborg.

För ungefär ett år sedan blev jag färdigutbildad personlig tränare, då var det dags för mig att starta ett eget företag och börja hitta kunder att jobba med. Jag hade en ganska seg start, det var inte många kunder som hittade till mig och det ledde i sin tur att det inte gick så bra för mitt företag. Jag letade då efter lösningar på det problemet och hittade då Vizibly AB, företaget som idag hjälper mig med seo i Göteborg. De har hjälpt mig med min hemsida och gjort så att jag ska bli mer synlig på internet så att nya kunder kan hitta till mig. Sedan det att de började hjälpa mig har jag fått en hel del nya kunder som vill ha min hjälp med träning och kost. Tack vare dem har det bara gått bättre och bättre för mitt företag, idag uppskattar jag verkligen all den hjälpen jag har fått av dem. Utan dem och deras underbara hjälp hade jag antagligen varit på samma plats som innan, som företagare vill man ju dock att ens företag allt ska gå framåt. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att nå ut till fler nya kunder än att ta hjälp av dem med seo i Göteborg, det var det som i alla fall fungerade bäst för mig och mitt företag.